Workshops en reizen

 

 

Yin XL

Zaterdag 31 augustus van 09.00 tot 12.00 uur

 

Gerelateerde afbeelding

 

Eén keer per maand heb je de kans om nog dieper in je Yin practice te duiken. De grenzen diep van binnen op te zoeken en te ervaren, zowel fysiek als mentaal. Deze extra lange les is zowel ontspannend als intensief. Door lang aangehouden zittende houdingen, waarbij de spieren ontspannen blijven, worden zowel het bindweefsel, waarin de meridianen zich bevinden, die verbonden zijn met bepaalde organen, als de gewrichten gestimuleerd en hersteld.

Iedere Yin XL staat een ander thema centraal. Dit kan een meridiaanpaar zijn, een emotie, een seizoen, een lichaamsdeel… het kan van alles zijn. Als je loslaat maak je weer plaats voor iets nieuws. Je komt in contact met de diepere lagen van je lichaam en ervaart uiteindelijk een intense ontspanning.

We eindigen de les met thee en iets lekkers!
Kosten: 22 euro.

 

 

Yin yoga en sound healing

 

 

Door de trilling van de klanken in combinatie met Yin Yoga houdingen ontstaat vaak een diepe rust. Blokkades kunnen worden losgelaten. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau. Dit is constant in beweging en verandering. Zo zal ook iedere klank en klankmeditatie weer anders worden ervaren.
Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.
Het gehoor is ook het eerste zintuig dat bij de mens in wording in de baarmoeder ontstaat en het laatste zintuig dat ons verlaat als we overgaan. Klanken zijn van grote invloed op ons leven, helpen ons voor ontspanning, ons welbevinden.

Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig! Max. 12 deelnemers.

Kosten: € 25.00 per persoon

 

 

Yin yoga en hoofdhuidmassage

 

Tijd om spanningen los te laten en jezelf op te laden? Kom dan op dinsdag 09 April naar onze heerlijke ontspanningsavond. Dan geven Aranka Baltus en Abtal van Stralen een heerlijk yin yoga les met de tussen de houdingen door een hoofdhuidmassage. Je wordt eerst meegenomen door Aranka in een mooie geleide meditatie en krijgt 1 hoofdhoudmassage.

Velen gingen jou al voor en kregen inzicht in blokkades van energie in het lichaam. Let op: je hebt geen ervaring nodig als Yogi om te deel te nemen! Grijp deze kans om jezelf echt weer op te laden.
We beginnen de avond met een geleide Ibiza meditatie, gevolgd door Yin Yoga.

Er is plaats voor 10 deelnemers. Reserveer op tijd want op is op.

Kosten: € 25.00 per persoon.

 

 

Yoga, meditatie en vakantie in mystiek Marokko

25 april tot 02 mei 2020

Ga mee met deze bijzondere yogavakantie in Essaouira, gelegen in het westen van Marokko aan de Atlantische oceaan.

Deze week is uitstekend geschikt voor mensen die kennis willen maken met yoga maar ook voor ervaren yogi’s. We gaan op een rustige en ontspannen manier aan de slag met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Elke ochtend beginnen we met een vloeiende yoga les. Overdag gaan we de omgeving verkennen: wandelen in de omgeving,  naar de oude stad van Essaouira… Maar er zijn ook dagen dat we op locatie blijven, en dan kan je een boek lezen, zwemmen of wandelen… Vóór het avondeten volgt nog een yogasessie, die zal meer in het teken van  ontspanning en meditatie staan.

Ik organiseer een wandeltocht naar een kleinschalige Arganolie coöperatie en we laten ons verwennen in de hammam van Essaouira. Als je zin hebt, kun je deelnemen aan de excursie naar het bruisende en kleurrijke Marakkech.

Prijs: €750, – p.p.

Inclusief

Transfer van en naar vliegveld, 7 nachten verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer, alle maaltijden, 2 yogalessen per dag, een  wandelexcursie en bezoek  aan de Hammam.

Exclusief

Vlucht, excursie naar en maaltijden in Marakkech. Drankjes tijdens het bezoek aan Essaouira en extra bezoek aan Essaouira.