Workshops en reizen

 

 

Yin XL Januari

Zaterdag 26 van 09.00 tot 12.00 uur

 

Gerelateerde afbeelding

 

Deze extra lange les is zowel ontspannend als intensief. Door lang aangehouden zittende houdingen, waarbij de spieren ontspannen blijven, worden zowel het bindweefsel, waarin de meridianen zich bevinden, die verbonden zijn met bepaalde organen, als de gewrichten gestimuleerd en hersteld.
In deze  Yin Yoga XL  gaan we ons voorbereiden op de herfst. Dit doen we met oefeningen die passen bij het seizoen. Oefeningen die je helpen met loslaten van spanning, emoties en overtuigingen. Net als de bomen die in deze periode hun blad loslaten en zich klaarmaken voor de winter. Als je loslaat maak je weer plaats voor iets nieuws. Je komt in contact met de diepere lagen van je lichaam en ervaart uiteindelijk een intense ontspanning.

We eindigen de les met thee en iets lekkers!
Kosten: 22 euro.

 

 

Yin yoga en mantra zingen in kerstsfeer

Datum binnenkort bekend!!!

 

 

Afbeeldingsresultaat voor mantra zingen

Geniet op deze middag, vlak voor Kerstmis van een heerlijke yin yoga les en sfeervolle zang van mantra’s.

Laat je door Abtal en Truus met liefde meenemen in een diepe ontspanning. Ervaar hoe het is om je lichaam te openen in diepe yin yoga stretches, begeleid door klanken van tanpura, , Srutibox en andere instrumenten waardoor je nog dieper ontspant en bij jezelf aankomt.

Mantra’s zijn heilige verzen en gedichten uit India en Tibet. Doordat zij vele malen herhaald worden, geven ze veel kracht en kunnen ze je dichter bij de stilte in jezelf brengen.

Al deze instrumenten zijn rijk aan boventonen. Boventonen zijn tonen die enkele octaven hoger meetrillen, zij komen ook vrij bij het zingen van klinkers, dit kan een helende werking hebben.

We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig!

Kosten: 25 euro per persoon

 

 

Yoga, meditatie en vakantie in mystiek Marokko

Maandag 22 April tot Maandag 29 April

Ga mee met deze bijzondere yogavakantie in Essaouira, gelegen in het westen van Marokko aan de Atlantische oceaan.

Deze week is uitstekend geschikt voor mensen die kennis willen maken met yoga maar ook voor ervaren yogi’s. We gaan op een rustige en ontspannen manier aan de slag met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Elke ochtend beginnen we met een vloeiende yoga les. Overdag gaan we de omgeving verkennen: wandelen in de omgeving,  naar de oude stad van Essaouira… Maar er zijn ook dagen dat we op locatie blijven, en dan kan je een boek lezen, zwemmen of wandelen… Vóór het avondeten volgt nog een yogasessie, die zal meer in het teken van  ontspanning en meditatie staan.

Ik organiseer een wandeltocht naar een kleinschalige Arganolie coöperatie en we laten ons verwennen in de hammam van Essaouira. Als je zin hebt, kun je deelnemen aan de excursie naar het bruisende en kleurrijke Marakkech.

Prijs: €750, – p.p.

Inclusief

Transfer van en naar vliegveld, 7 nachten verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer, alle maaltijden, 2 yogalessen per dag, een  wandelexcursie en bezoek  aan de Hammam.

Exclusief

Vlucht (retour Amsterdam – Marakkech ongeveer € 370, -), excursie naar en maaltijden in Marakkech. Drankjes tijdens het bezoek aan Essaouira en extra bezoek aan Essaouira.